Verzending + Retour

VERZENDING

Bij het afrekenen kun je kiezen om je item(s) standaard te verzenden of te laten bezorgen. Standaard verzending kost €4,99. Vanaf €75 gratis, m.u.v. grote meubelen of niet standaard formaten.

Wil je een meubel door mij laten bezorgen? Geen probleem, dit zijn de kosten die daaraan verbonden zijn:

0 - 15 km vanaf Berkel-Enschot €25,-

16 - 50 km vanaf Berkel-Enschot €50,-

51 - 100 km vanaf Berkel-Enschot €75,-

101 - 150 km vanaf Berkel-Enschot €100,-

> 150 km vanaf Berkel-Enschot in overleg.

Bezorging is mogelijk in heel Nederland, alleen wel in overleg.

OPHALEN

Bij het uitchecken kun je kiezen om je item(s) gratis te komen ophalen in Berkel-Enschot. (Tilburg)

RETOUNEREN

We streven ernaar om de best mogelijke items te leveren. Mocht je echter niet helemaal tevreden zijn met je bestelling (of bepaalde items van een bestelling), dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn en de originele verpakking bevatten.

Meld de retour via diganddust@gmail.com. Graag in deze mail je naam, ordernummer + retour items vermelden. Is er een speciale reden? Dan horen wij dat graag! Dan krijg je van ons de adres gegevens en weten we dat er een pakketje terug komt.

Het aankoopbedrag (+ verzendkosten) wordt teruggestort zodra het item retour is aangekomen. De retour kosten komen voor eigen rekening. Let er wel op dat het artikel in dezelfde staat is zoals je het kocht. Pak het dus netjes in op beschadiging te voorkomen!

VERZENDMATERIALEN

Bij het verzenden proberen wij zoveel mogelijk te hergebruiken.