agaat_geode_2.jpg

OVER DIG&DUST

Hunt, gather,
dig & dust.

DIG&DUST is begin 2019 ontstaan, vanuit liefde voor antiek, vintage en oude spulletjes. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in interieurs en de mooie meubels en accessoires waarmee ze gevuld kunnen worden. DIG&DUST verkoopt een mix van vintage en antieke interieur items, van kleine meubels tot schilderijen, lampen en kandelaars. De inkoop, restauratie en fotografie van alle items doe ik zelf, zo zorg ik ervoor dat ik nooit concessies doe aan de kwaliteit van mijn voorraad en trouw blijf aan de visie die ik voor DIG&DUST heb. 

vintage-collectie-21w06_83.jpg
diganddust.png
diganddust_markt_daniek_edited.jpg

THE STORY SO FAR

In januari 2019 startte ik (Daniek) met DIG&DUST. De webshop begon vanuit mijn zolderkamer, welke al snel te klein werd. In begin 2020 verhuisde DIG&DUST naar een opslag van 40m2. Waarvan een gedeelte magazijn en het andere gedeelte atelier/shop. 

 

Het assortiment van de shop is in 2021 uitgebreid. Waar deze in 2019 begon met een kleine selectie vintage items is deze inmiddels uitgegroeid tot een leuk woon & lifestyle assortiment met keramiek, kaarsen, edelstenen, verlichting en kleine meubels. Waar ik hopelijk ooit een eigen label aan toe mag voegen!

 

OVER MIJ

Ik ben een echte schatzoeker en verzamelaar, ik wordt blij van spullen die al een leven achter zich hebben. Stad en land(en) zoek ik af voor unieke items en toffe makers. Zelf wordt ik heel blij van materialen als marmer, messing en hout. En al helemaal van die combinatie, dat is dan ook terug te zien in de huidige collectie van DIG&DUST!

Duurzaam

Duurzaam is het buzzwoord van de afgelopen jaren en dat is natuurlijk niet voor niets. Iedereen probeert op zijn eigen manier bij te dragen aan het behoudt van de wereld. Bij DIG&DUST zijn we onszelf daarvan bewust en werken we hard aan een goede balans tussen esthetiek en ethiek. We zijn zeker niet perfect; maar ondernemen met oog voor de wereld. Dit doen wij o.a. door onze vintage/pre-loved collectie, te kiezen voor bewuste/duurzame leveranciers en items aan te bieden die langer mee gaan dan één seizoen. Wij streven ernaar een collectie samen te stellen die geen houdbaarheidsdatum heeft.