Algemene voorwaarden

Customer Care

Zo ben je toch aangekomen op de pagina van de algemene voorwaarden! Ook hier ben je welkom natuurlijk. Wij hebben algemene voorwaarde opgesteld zodat we beide weten wat we van elkaar verwachten. Met respect voor elkaar en communicatie zullen we al een heel eind komen. Maar hieronder vind je de algemene voorwaarden in begrijpbare taal!

Artikel 1 - Definities

1. Herroepingsrecht: de mogelijkheid tot retourneren of terugbrengen

2. De rest spreekt voor zich. (Denk je daar anders over? Laat het even weten!) 

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

DIG&DUST

Daniek van de Ven

Torenakker 113, 5056 LM

diganddust@gmail.nl

 

KvK-nummer:

Btw-identificatienummer:

Artikel 3 - Toepasselijkheid

1.    Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je iets koopt in de (web)shop van Dig&Dust. 

2.    Als je iets wil bestellen wordt er gevraagd om de algemene voorwaarden te accepteren. Deze algemene voorwaarden kun je nalezen door te klikken op de link. 

3.    Denk je dat er iets niet klopt in de algemene voorwaarden? Dan horen wij dat graag van je!

Artikel 4 - De webshop 

1. Een groot deel van onze items is vintage en tweedehands. Mocht een item gebruikssporen hebben, dan wordt de conditie duidelijk vermeld in de omschrijving van het artikel.

2. Wij proberen zo duidelijk mogelijk te vertellen hoe het item eruit ziet. Dit doen wij doormiddel van foto's en een korte beschrijving. Is het item uiteindelijk toch niet helemaal naar verwachting horen wij dat graag.

3. Wij streven ernaar de mooiste producten te selecteren, helaas schiet er soms een item door onze selectie heen. Een artikel met onvermelde gebreken ontvangen? Laat het ons dan zeker even weten!

4. Wij streven ernaar om je altijd van een goede en snelle service te voorzien. Wij proberen dan ook binnen 24 uur op berichten en mails te reageren. Ook wanneer je twijfels hebt over de aankoop van een item, staan wij je graag te woord!

 Artikel 5 - De overeenkomst 

1. De overeenkomst is definitief wanneer je het product hebt betaald en daarmee automatisch akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden.

2. Nadat het bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door mij, ben je eigenaar geworden van het betreffende item. 

3. Nadat je tot aankoop bent over gegaan, ontvangt je van ons een bevestiging per email. Daarin staat het product dat je hebt gekocht, wat het kost en waar je met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt. 

Artikel 6 - Bedenktijd  & herroepingsrecht

1. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een item. Mocht je binnen dit termijn het item terug willen sturen, dan kun je het item in overleg retourneren. Je krijgt je aankoop bedrag volledig retour, mits het artikel is zoals je het kocht. (Kijk op de pagina Verzending & Retour hoe dat in zijn werk gaat.)

2. Het betaalde bedrag (excl. verzendkosten) wordt teruggestort zodra het item retour bij ons is aangekomen. Je betaalt de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende item.

3. Item's die geretourneerd worden, dienen in dezelfde staat te zijn zoals ze waren bij aankoop. Voorzien te zijn van de juiste verpakking met alle geleverde toebehoren. 

4. Is het item dusdanig beschadigd, behouden wij het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden.

Artikel 7 - De prijs

1. De prijs die bij het item op de website wordt vermeld, is de prijs de je voor het item betaalt.

2. De prijzen die in de webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. 

3. De prijs is zonder verzend of bezorgkosten.

4. Wanneer je een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt je achteraf ook niet in aanmerking voor korting. 

5. De kosten voor het verzenden van het items, word zichtbaar wanneer je het product hebt toegevoegd aan je winkelmandje. 

6. Je kunt ook kiezen voor ophalen, dat is natuurlijk gratis!

 

Wil je een meubel door ons laten bezorgen? Geen probleem, dit zijn de kosten die daaraan verbonden zijn:

0 - 15 km vanaf Berkel-Enschot €25,-

16 - 50 km vanaf Berkel-Enschot €50,-

51 - 100 km vanaf Berkel-Enschot €75,-

101 - 150 km vanaf Berkel-Enschot €100,-

> 150 km vanaf Berkel-Enschot in overleg.

 

Bezorging is mogelijk in heel Nederland, alleen wel in overleg.

Artikel 8 - Nakoming overeenkomst 

1. Wij zorgen ervoor dat je het item goed ontvangt. De meeste items die wij verkopen zijn vintage of natuurlijk. Zie artikel 4 voor extra informatie. 

2. Wij geven geen garantie op de items. Mocht er binnen korte tijd, iets niet goed zijn met het item. Laat het ons dan weten! Dan kunnen we samen tot een oplossing komen.

Artikel 9- Klachten

1. Mocht je een klacht of opmerking hebben, horen we dat graag. Stuur ons een email met daarin het probleem. Dan kunnen we deze bekijken en hopelijk oplossen. 

2. Heb je klachten over de levering, neem dan in eerste instantie contact op met ons. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het item. Uiteraard doen de bezorgers hun uiterste best om het item onbeschadigd bij jou thuis af te leveren. 

3. Klachten over het item zelf, dienen schriftelijk (het liefste via de mail) aan ons gemeld te worden. Beschrijf de klacht zo specifiek mogelijk. Indien mogelijk, zullen wij het probleem voor je oplossen. 

4. Klachten worden binnen 14 dagen door ons afgehandeld. Mochten we het samen niet opgelost krijgen mag je de klacht na 4 weken voorleggen bij de geschillenregeling.

Artikel 10 - Aansprakelijkheid

1. Voor afwijkend gebruik van de producten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

2. DIG&DUST is in geen geval aansprakelijk voor persoonlijke, lichamelijke en algemene schade die voortvloeit uit het gebruik door de consument of derden van de producten.

3. De consument is gehouden om alle nodige maatregelen ter voorkoming of beperking van schade te nemen.

4. DIG&DUST is niet aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door een ander gebruik van de producten dan waarvoor deze oorspronkelijk zijn bedoeld.

 

Heb je aan de hand van deze algemene voorwaarden nog vragen?

Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via diganddust@gmail.com!