DIGGING & DUSTING

DIG&DUST is ontstaan uit mijn liefde voor antiek, vintage en oude dingen. Er zijn zoveel mooie en unieke spullen te vinden, waardoor ik door de jaren heen het een en ander heb verzameld. Ik word blij van spullen die al een leven achter zich hebben. Ze geven je huis karakter en sfeer. Een andere leuke bijkomstigheid van deze unieke items is dat je niet dezelfde spullen als de buren in huis hebt staan! Voor de shop struin ik kringloopwinkels, markten en andere plekken af voor de tofste en uniekste items. Om ze vervolgens op te knappen en met jullie te delen. 

 

Het shoppen van antiek, vintage en tweedehands staat voor mij ook voor het duurzaam en bewust bijdragen aan een gezondere wereld. Door spullen en meubels te hergebruiken zijn we bewust duurzaam. Dit geld overigens ook voor het verzendmateriaal wat ik (her)gebruik. Door  verpakkingen en dozen, die nog een ronde verzending kunnen hebben, te hergebruiken kunnen we het milieu enorm ontlasten. Dus heb je nog een stapel oude dozen of doosjes staan? Let me know, dan kom ik ze oppikken!

 

De collectie van DIG&DUST komt voort uit mijn eigen interieur stijl en wordt met veel aandacht en plezier bij elkaar gebracht (en gezocht). Licht en donker, opgewekt en moody, kleurrijk en grijs, het zit er allemaal in. Maar mocht naar iets specifieks opzoek zijn, kan je me dat altijd laten weten. Dan ga ik voor je opzoek naar jouw vintage item! 

WIE IS DANIEK?
Nou dat ben ik dus! In 2018 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie, als Grafisch Ruimtelijk Ontwerper. Hoewel ik dus (graag) nieuwe dingen maak ben ik in januari 2019 mijn webshop DIG&DUST gestart. Eigenlijk is het begonnen als een project om 'karma points' terug te krijgen van de wereld. Een plek om al mijn toffe vintage & tweedehandse items te delen én bewust duurzaam met spullen om te gaan. 
 
DANIEKDESIGN
Ja je leest het goed DaniekDesign, naast DIG&DUST heb ik namelijk nog een bedrijf. Met DaniekDesign, ben ik als freelancer te strikken voor toffe projecten. Of je nu fotografie, (grafisch)ontwerp of styling nodig hebt, I'm in! 

 

Het liefst werk ik aan zinvolle projecten, iets wat mensen of de wereld een handje kan helpen. Projecten die betrekking hebben op onderwerpen die ik het waard vind om te bespreken en te belichten. Zoals bijvoorbeeld mensenrechten, duurzaamheid, feminisme en onderwijs.  

 

Naast de zakelijke projecten werk ik ook graag aan jouw persoonlijke projecten. Denk daarbij aan geboortekaarten, trouwkaarten en rouwkaarten. Of misschien wel de complete vormgeving van je bruiloft. Wil je meer weten? Stuur mij gerust een mail: daniekdesign@gmail.com.

Of kijk eens op mijn website www.daniekdesign.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

DIG&DUST

Vintage interieur

Over Daniek Antiek

diganddust@gmail.com

iDeal - PayPal - Card

OPENINGSTIJDEN

De webshop is 24/7 open.

Wil je graag een item

komen bekijken?

Maak dan een afspraak!

© 2020 by DANIEKDESIGN.