DIGGING & DUSTING

DIG&DUST is ontstaan uit mijn liefde voor antiek, vintage en oude dingen. Er zijn zoveel mooie en unieke spullen te vinden, waardoor ik door de jaren heen het een en ander heb verzameld. Ik word blij van spullen die al een leven achter zich hebben. Ze geven je huis karakter en sfeer. Een andere leuke bijkomstigheid van deze unieke items is dat je niet dezelfde spullen als de buren in huis hebt staan! Voor de shop zoek ik stad en land(en) af voor de tofste en uniekste items. Om ze vervolgens op te knappen en met jullie te delen. 

 

Het shoppen van antiek, vintage en tweedehands staat voor mij ook voor het duurzaam en bewust bijdragen aan een gezondere wereld. Door spullen en meubels te hergebruiken zijn we bewust duurzaam. Dit geld overigens ook voor het verzendmateriaal wat ik (her)gebruik. Door  verpakkingen en dozen, die nog een keer verzending kunnen hebben, te hergebruiken kunnen we het milieu enorm ontlasten. Dus heb je nog een stapel oude dozen of doosjes staan? Let me know, dan kom ik ze oppikken!

 

De collectie van DIG&DUST komt voort uit mijn eigen interieur stijl en wordt met veel aandacht en plezier bij elkaar gebracht en gezocht. Licht en donker, opgewekt en moody, kleurrijk en grijs, het zit er allemaal in. Maar mocht je naar iets specifieks opzoek zijn, kan je me dat altijd laten weten. Dan ga ik voor je opzoek naar jouw vintage item! 

Groetjes Daniek

daniek-diganddust.jpg

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

DIG&DUST

Vintage interieur

Over Daniek Antiek

diganddust@gmail.com

iDeal - PayPal - Card

© 2020 by DANIEKDESIGN.